Kullanım Koşulları

Kullanım Koşulları

1-MARK-A.com.tr web sitesi, hiçbir kişi ve/veya kuruluşa herhangi bir konuda herhangi bir taahhüdü içermemektedir.

2-Sitede yer alan bilgiler, fotoğraflar, görseller, blog yazıları ve diğer içeriklerin tamamı veya bir bölümü izinsiz hiçbir mecrada kullanılamaz, kopyalanamaz ve dağıtılamaz.

3-Sitede yayımlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu, güvenirliği ve tamlığı konusunda olabilecek hatalardan MARK-A.com.tr websitesi hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez. Sitedeki bilgilerin kullanımı sonucunda veya teknik nedenlerle siteye ulaşılamamasından ötürü doğrudan veya dolaylı bir zarar doğması halinde, MARK-A.com.tr websitesine hiçbir borç, sorumluluk veya mükellefiyet yüklenemez.

4-MARK-A.com.tr web sitesinde yer alan bütün bilgileri ve tasarımı önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirebilir veya kullanım dışı bırakabilir.

5-Site içerisindeki bilgilerin bir tamamı doğrudan MARK-A tarafından yayımlanmakta olup, telif hakkı ve diğer her türlü hakkı MARK-A Reklam Fotoğraf Tasarım adına Mehmet DİNLER'e aittir.

6-Bu site Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ile korunmaktadır. Siteye zarar vermeyi amaçlayan veya sistemdeki herhangi bir veri, bilgi iletişimine veya yazılım kodlarına dışarıdan müdahaleye yönelik her türlü girişim hukuken yasaklanmıştır.

7-Sistem ve buna bağlı ekipmanlar izlenmekte ve denetlenmektedir. Kullanıcılar kendilerine ait bilgilere erişilebileceğini ve gerektiğinde yetkili makamlara iletilebileceğini göz önünde bulundurmalıdırlar.

8-MARK-A.com.tr websitesi üzerinde bulunan formlar aracılığı ile verilen bilgilerin hiçbiri üçüncü bir şahıs veya şirket ile paylaşılmaz.

9-MARK-A.com.tr websitesine giriş yapmış her kullanıcı 9 (dokuz) maddeden oluşan bu kullanım şartlarını kabul etmiş sayılır.

Kimlerle Çalıştık