Hakkımızda

Hakkımızda

MARK-A Reklam . Fotoğraf . Tasarım, tecrübeli, yaratıcı, genç bir ekibin bir araya gelmesi ile 2008 yılında faaliyet göstermeye başladı. Müşterilerimize tam hizmet anlayışı ile çözüm önerileri sunduk ve  butik anlayışı benimseyerek, kısa zamanda bir çok başarılı projeye imza atarak görsel kalitemizi sektöre tanıtırken, müşterilerimiz ile uzun ömürlü ilişkiler kurduk. Afyon ve İzmir merkezli çalışarak, tüm Türkiye ve yurtdışında projeler yarattık.

İyi bir görsel inandırır, daha da iyisi unutulmaz’ felsefesini kendimize ana başlık olarak seçtik ve yaptığımız her işi ‘en iyi’ler kategorisine dahil etmek için çalıştık.
Sadelikten yanayız ve minimalistiz. Günümüzde her an görmek zorunda kaldığımız reklam çöplüğü bir dünyayı, her işimizde daha güzel hale getirmek için uğraşıyoruz.
Bize inanan müşterilerimiz ile çalışıyoruz. Her gün yenilenen sosyal medyanın hakim olduğu reklam dünyasında ayakta kalabilecek çözüm önerilerini araştırıyoruz ve müşterilerimiz için en etkili reklamı yaratıyoruz. Sosyal medya yönetiminin yalnızca durum ve görsel paylaşmaktan ibaret olmadığını anlatmaya çalışıyoruz.
Yazılım, tasarım, kreatif ve sosyal medya projelerinin bir arada uyumla çalıştığı işler bizi heyecanlandırır.
MARK-A olarak geniş ve tecrübeli bir ekip ile sizlere destek vermek, memnuniyet yaratarak, dostluğa dönüşecek iş birliklerinde bulunmayı umut ediyoruz.

Kimlerle Çalıştık